Menu
Embed:

Ministerul Sănătății activează 50 de paturi în cadrul Spitalului de Dermatologie și Maladii Comunicabile pentru bolnavii COVID-19

Sistemul medical din țara noastră se sufocă. Din cauza numărului mare de bolnavi de COVID-19, autoritățile au decis să suplimenteze numărul paturilor din spitale pentru persoanele infectate cu noul coronavirus. Într-o postare pe facebook, ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, la Spitalul de Dermatologie și Maladii Comunicabile din Capitală au fost amenajate încă 50 de paturi.

Pe pagina sa de facebook, Viorica Dumbrăveanu a scris că pe lângă cele 50 de paturi amenajate la Spitalul de Dermatologie pentru bolnavii de COVID-19, 6 unități de radiologie mobilă au fost distribuite spitalelor din Chișinău. Ministrul Sănătății a precizat că situația epidemiologică din țară este nefavorabilă, iar sistemul medical este supraîncărcat. Și directorul Centrului COVID, Oleg Crudu, a declarat pentru presă că situația în Capitală este una gravă. Capacitatea centrului COVID este de 220 de locuri, însă numărul pacienților care ajung aici este mult mai mare. În context, autoritățile fac apel repetat la responsabilitatea cetățenilor și îi îndeamnă să respecte măsurile de siguranță împotriva COVID-19. Acestea au fost informațiile, la revedere!

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.