Menu
Embed:

Mai în siguranță și mai iluminat: Pe străzile din Voroteț au fost instalate 360 de LED-uri

Locuitorii satului Voroteț, raionul Orhei se simt mai în siguranță.
Străzile localității vor fi iluminate de 360 de LED-uri.
Lungimea rețelei de iluminat stradal este de 13 kilometri.
Proiectul de infrastructură a fost așteptat de localnici, care spun că până acum mergeau noaptea prin sat cu frica în sân.

" Frică mare era, mare. Când iese luna e una, dar când e întuneric, ca și cum ai fi cu ochii închiși. Greu era. Dar acum mulțumesc, foarte bine. "

" Mai cu seama partea cealaltă de sat parcă eram în tupic. Dar acum drept la colțul casei am lumină. e foarte bine. "

" Era trist, lumină nu era, cam greu pe glod, dar acum e foarte bine. "


Primarul comunei Chiperceni, din care face parte și satul Voroteț, spune că aici vor fi implementate și alte proiecte sociale importante.


" La prima etapă am planificat să facem o sală sportivă la gimnaziu, dar până la urmă facem două săli sportive. Acum se proiectează și centrul multifuncțional, unde a fost grădinița veche, va fi biblioteca satului, o sală de citire și o sală de computere. "


Potrivit unui comunicat plasat pe pagina de Facebook a Primăriei comunei Chiperceni, proiectul de iluminare stradală a fost implementat de echipa lui Ilan Șor.

"Iluminatul stradal este doar începutul. Pentru noi anul acesta va fi anul reparației drumurilor. Este un program mare, care a început deja. Vom repara toate drumurile din raionul Orhei. Vom repara drumurile în satele conduse de primarii noștri, vom repara drumurile și în localitatea dumneavoastră. "


" Noi am venit în politică pentru drumuri bune și reparate, pentru iluminare stradală, pentru grădinițe dezvoltate, pentru mâncare bună și calitativă pentru copii, pentru condiții bune de trai aici, în Republica Moldova. "

Potrivit comunicatului Primăriei Chiperceni, echipa lui Ilan Șor și-a propus să implementeze proiecte de iluminat stradal în 100 de localități din țară, inclusiv în cele 74 de sate și comune din raionul Orhei.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.