Menu
Embed:

Veste bună pentru iubitorii de muzică populară! Orchestra "Lăutarii" în frunte cu maestrul Nicolae Botgros revine în scenă

"Lăutarii" revin în scenă. După o pauză de jumătate de an, impusă de pandemie, orchestra Națională de Muzică Populară, condusă de maestrul Nicolae Botgros, a pregătit un spectacol extraordinar cu
invitați speciali și surprize muzicale. Concertul va avea loc în aer liber, cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus.


Nicolae Ciubotaru, Lidia Bejenaru, Mihai Ciobanu, Igor Cuciuc și Ioana Capraru sunt doar câțiva dintre invitații speciali ai spectacolului "Extraordinar". Artiștii spun că le-a fost dor de spectatori și abia așteaptă să cânte în fața unui public.

" Mi-a fost dor de scenă dar mai mult mi-a fost dor de colegi, pentru că și noi între noi nu ne-am văzut, am mai discutat la telefon. "

"Da sigur dorul de spectatori într-una, adică permanent este și mi-a fost dor de cei care ne admiră din sală"

" Mi-a fost dor de atmosfera din orchestră de repetiții, de atmosfera din timpul concertelor, de zâmbetul spectatorilor care ne privesc și care ne admiră foarte mult "

Iar maestrul Nicolae Botgros afirmă că repetițiile sunt în toi.

" Ei vin la lucru ca la sărbătoare fiindcă asta este sărbătoarea vieții noastre, noi cu asta trăim. Desigur că o zi de muncă, desigur că dacă e o zi frumoasă, productivă, totdeauna este o vindecare a omului, muzica a fost întotdeauna o vindecare. Aceste lucruri ne fac întotdeauna să pășim acest prag, că suntem aici și să stăm ore întregi să ne tămăduim sufletele "

Spectacolul va avea loc în data de 19 septembrie, la Teatrul Verde, începând cu ora 18:00. Pentru a preveni infectarea cu noul tip de coronavirus, organizatorii evenimentului au pus în vânzare doar 1500 de bilete, chiar dacă sunt șase mii de locuri disponibile. De asemenea, pentru a evita îmbulzeala, spectatorii vor avea la dispoziție patru intrări separate.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.