Menu
Embed:

În acest weekend începe una dintre cele mai așteptate sărbători în Moldova - "Ziua Vinului". Ce program ne promit organizatorii

Cea mai așteptată sărbătoare din această toamnă "Ziua Vinului", este tot mai aproape. În acest weekend se dă startul evenimentelor organizate cu această ocazie. Sloganul sărbătorii din acest an este "Eu DeVin sărbătoare". Peste 20 de vinării din țară vor primi oaspeți în zilele de 3 și 4 octombrie pentru care au pregătit un program deosebit. Tulburelul și dispoziția bună sunt deja pregătite.


Cei care vor să evite drumurile lungi, pot sărbători la una dintre vinăriile din Chișinău. Atu Winery și-a propus să răsfețe oaspeții în data de 3 octombrie cu un recital deosebit susținut de un cuplu de artiști autohtoni, iar pentru acces este nevoie de bilet care poate fi cumpărat online.

"Oaspeții vor avea parte de un concert cu Tania Cerga și Glavan. Vor avea parte de tulburel și de vinurile noastre. Noi fiind producător mici, atracția cea mai mare sunt vinurile de calitate pe care le producem. Și partea culinară, la fel ceva nou pe piață, un sistem de afumare a cărnii, practic de azi seara o să înceapă carnea să se afume"

La câțiva kilometri distanță, se va da o altă sărbătoare. Administratorii Castelului Mimi din Bulboaca susțin că vor oferi cadouri oaspeților dar și reduceri generoase. Evenimentul va începe la ora 10:00 și va dura până la 21:00. Iar, pentru a evita aglomerația, în acest an, locația va adopta un alt stil de petrecere.

"Se va face o sărbătoare foarte finuță, cu un număr limitat de oameni, așteptăm oaspeții care au doar rezervare și am dedicat această sărbătoare lansării unui nou vin. Pot veni la Castel pentru a petrece timpul în stil picnic"

În condiții de maximă siguranță se va sărbători și la vinăria Cricova. Pentru vizitatori sunt pregătite diverse degustări de vinuri și spumante, excursii și masă de sărbătoare cu bucate alese. Ziua vinului se va desfășura în data de 3 și 4 octombrie doar pe teritoriul vinăriilor din țară. Tradiționala sărbătoare din Piața Marii Adunări Naționale în acest an a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.