Menu
Embed:

Maestrul Nicolae Botgros a fost internat în stare gravă la un spital din Capitală după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Maestrul Nicolae Botgros a fost internat în stare gravă la Spitalul de Urgență fiind diagnosticat cu COVID-19. Informația a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de către fiul dirijorului, Corneliu Botgros.

Fiul dirijorului Orchestrei "Lăutarii" ne-a spus că artistul în vârstă de 65 de ani a suferit un șir de complicații din cauza coronavirusului. Potrivit lui Corneliu Botgros, acum starea artistului este gravă, dar stabilă. Potrivit vioristului, mai multe persoane din orchestra "Lăutarii" au fost diagnosticate cu COVID-19 și internate la spital. Corneliu Botgros a ținut să menționeze că nu poate lua legătura cu ei, iar detalii despre starea lor de sănătate află de la șeful secției în care sunt internați. Deocamdată nu am reușit să luăm legătura cu medicii pentru a afla ce pronosticuri au aceștia. Cu mai multe detalii vom reveni în buletinele de știri de mâine de la PRIME.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.