Menu
Embed:

Prima Oră, 31 Iulie 2020

Astăzi la Prima Oră!

1. Iată se încheie un nou sezon al emisiunii Prima Oră. Fiecare minut al emisiunii a fost privit, în medie, de către 24 de mii de telespectatori iar aceasta este o dovadă că tot mai mulți moldoveni preferă emisiunile produse în Moldova.

Deși situația creată de pandemia de COVID-19 ne-a răsturnat planurile, mai multe vedete de la noi din țară au evadat din rutina zilnică și au mers la mare. În ciuda restricțiilor, acestea se distrează de minune, sperăm că țin cont și se măsurile de protecție.

3. Vacanța de vară vine de cele mai multe ori și cu o adevărată provocare pentru părinți. Cum și cu ce să ocupe timpul copilului atsfel ca acesta să profite de joacă dar și să exceleze în diverse domenii. Ei bine, tabăra online vine să ofere soluția pentru care visează la niște activități educative pentru cei mici.

4. Jocurile Olimpice rămân a fi o etapă importantă din cariera fiecărui sportiv . Mai mulți judocani basarabeni au șanse mari de a-și pune la încercare limitele în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2021.

5. Premieră muzicală de la interpreta Mihaela Tabura.

Stati aproape!

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.