Menu
Embed:

Prinși cu drogurile în rucsac. Doi concubini reținuți pentru comercializare de marijuana și cannabis în valoare de aproximativ 300 de mii de euro

Captură impresionantă de droguri. Oamenii legii au găsit marijuana și cannabis în valoare de aproximativ 300 de mii de lei la doi concubini din Capitală. Aceștia vindeau stupefiantele în Chișinău.

Potrivit poliției, cei doi concubini cu vârsta de 33 și respectiv 45 de ani au fost urmăriți timp de trei luni în care oamenii legii au reușit să acumuleze suficiente probe pentru tragerea acestora la răspundere. În timpul reținerii, asupra suspecților a fost găsit un rucsac în care se aflau peste cinci kilograme de marijuana. Iar, la domiciliul și în automobilul acestora, au fost găsite instrumente și obiecte pentru împachetarea drogurilor, un cântar electronic și aproximativ un kilogram de Cannabis. Valoarea totală a drogurilor confiscate este de aproape 300 de mii de lei. Cei doi suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la 15 ani de închisoare.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.