Menu
Embed:

Bătălie mare la ”100 de moldoveni au zis”. Foștii prezentatori s-au duelat în cadrul emisiunii pe care au prezentat-o în trecut

Timp de mai multe sezoane i-au testat pe participanți cât de bine cunosc logica moldovenilor, iar acum au ajuns ei în această postură. Emisiunea ”100 de moldoveni au zis” de la PRIME îi va  avea în ediția de mâine ca participanți pe doi foști prezentatori ai emisiunii. Nicu Țărnă și Mircea Marco s-au duelat pentru prima dată în cadrul emisiunii pe care au prezentat-o anterior.

Fostul prezentator al emisiunii „100 de moldoveni au zis”, Nicu Țărnă a adus în echipa sa colegii de la teatru, iar Mircea Marco a venit în platou cu echipa Fortuna, formată din colegii de la emisiunea ”Loteria Națională”.

”- Regulile nu s-au schimbat, da?
- Nu, prezentatorii da.”

În această ediție, echipele foștilor prezentatori se vor duela pentru premiul cel mare și vor câștiga cu o singură condiție - să intuiască cel mai bine cum gândesc moldovenii. De această dată, oamenii s-au străduit să ofere cele mai sofisticate răspunsuri pentru a le da bătăi de cap foștilor prezentatori.

”Ducă-se pe pustii, ducă-se pe pustii.”

Alții au încercat să ofere răspunsuri creative.

”Răspunsul moldovenilor ce ar face dacă ar vrea un extraterestru este?
- Să mă ia cu el ... ”

Iar fostul prezentator Mircea Marco a ținut să-i aducă un cadou actualei prezentatoare, care pentru o secundă a făcut-o să renunțe la jurnalism.

” - Wow, sunt reali?
- Trei milioane de lei.
- Băieți la revedere, alegeți un prezentator eu mă duc.
- Stai, este o condiție, trebuie să răzuiești biletele.
- Eiiii”

Și Lilu le-a pregătit foștilor moderatori câte un mic cadou.

”Am aflat înainte de emisiune că toate patru aveți acasă câte o pisică, doar câte una?
- Da. ...”

”Viorica un ceai, Viorica unde esti, Viorica stai, Viorica mulțumesc, Viorica adu o cafea, Andrei cheam-o pe Viorica.”

Care dintre foștii moderatori ai sho-ului "100 de moldoveni au zis" a înțeles cel mai bine cum gândesc moldovenii aflăm sâmbătă la PRIME, începând cu ora 20:00.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.