Menu

Detalii noi în cazul copiilor germani sechestrați în Maramureș. Copiii germani erau sedați intenționat

Embed:

Detalii noi în cazul copiilor germani sechestrați în Maramureș. Aceștia ar fi fost sedați în timpul verificărilor întreprinse de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Mai mult, tinerii implicați în Projekt Maramureș înființat de un cuplu german, erau tratați cu cruzime. Ei erau izolați, iar dacă refuzau să muncească, erau pedepsiți și nu li se oferea apă de băut. 

Între timp, oamenii legii încearcă să facă lumină în acest caz. Aceștia urmează să afle detalii despre viața în tabăra pentru reeducare a copiilor problematici, dar și să găsească o explicație pentru proveniența celor peste o sută de mii de euro, găsite acasă la cetățeanul german.

Presa română scrie că tinerii ar fi fost transformați în robi la gospodăriile sătenilor din Leordina și Vișeul de Jos.

Asta după ce miercuri, poliția română a reținut 4 persoane care a fi implicat în scheme de trafic de ființe umane din Germania în România.

Suspecții își vor petrece următoare 30 de zile în arest preventiv. Potrivit datelor preliminare, aceștia ar fi adus mai mulți minori germani într-un program de reabilitare în zona Maramureș. Copiii erau puși să muncească până la epuizare și erau privați de dreptul de a contacta cu rudele și de a avea bunuri sau bani la ei.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.