Menu

Atac sângeros în statul american Texas. Cel puțin cinci oameni au murit, iar alții 21 au fost răniți

Embed:

Atac sângeros în statul american Texas. Cel puțin cinci oameni au murit, iar alții 21 au fost răniți, după ce un bărbat în vârstă de 30 de ani a deschis focul fața unui complex cinematografic. Individul a fost împușcat de către oamenii legii. 

Tragedia s-a produs în orașul Odessa din statul Texas. Potrivit poliției, suspectul a deturnat o mașină poștală, înainte să atace mulțimea aflată într-o parcare.

"E o zi tragică pentru Odessa. Să o luăm de la început. Totul a luat amploare în această după-amiază. Un polițist a încercat să oprească o mașină marca Honda. În momentul în care aceasta a oprit, polițistul a fost împușcat de către șofer", a afirmat șeful poliției din Odessa, Texas, Michael Gerke.

Autoritățile locale susțin că bărbatul a acționat de unul singur, deși există presupuneri că au mai fost atacatori. Vicepreședintele american, Mike Pence, a declarat că atrocitățile de acest tip trebuie evitate.

"Inimile noastre deplâng victimile atentatului din Odessa, Texas, împreună cu familiile lor", a spus vicepreședintele SUA, Mike Pence.

Câteva ore mai devreme, teroarea a cuprins și un stadion din statul american Alabama, unde zeci de tineri au fost răniți de către doi atacatori. La începutul lunii trecute, un alt bărbat a omorât 22 de oameni într-un supermarket din Texas.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.