Menu
Embed:

Prima Oră, 29 Iulie 2020

Astăzi la Prima Oră!

1. Astăzi vom face o călătorie virtuală tocmai în China și o să aflăm povestea Gabrielei Cojocaru. Moldoveanca are mai bine de 300 de mii de urmăritori pe o platformă de socializare chineză. Ba mai mult, își construiește o carieră frumoasă în cinematografia de acolo.

2. Industrializarea modernă a remodelat piața muncii, iar astăzi tot mai multe profesii dispar treptat. Să aflăm ce meserii vor fi înlocuite de inteligența artificială!

3. Testosteronul este cel mai important hormon masculin, dar și femeile au nevoie de el, în concentrații mici. O cantitate mai mare, însă, poate fi cauza mai multor probleme de sănătate.

4. Revenirea copiilor la grădiniță lasă multe semne de întrebare. Cum să-i ferim pe cei mici de pericolul infectării cu noul coronavirus, dar și ce măsuri de protecție vor trebui să se respecte in aceste instituții, ne va spune medicul pediatru Mihai Stratulat.

5. Discutăm de la distanță cu artista poporului Ioana Căpraru! Ce face ea în plină pandemie și cum trece peste dorul de scena?

Alegeți Prima Oră!

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.