Menu

Nu toate femeile se luptă cu kilogramele în plus. Aceste vitamine te ajută să te îngrași sănătos

Să știți că nu toate femeile se luptă cu kilogramele în plus. Unele din contra, vor să adauge în greutate și încearcă diferite metode. O metodă eficientă ar fi consumul de vitamine, dar și un regim sănătos.

Multe dintre persoanele care de ani buni vor să adauge câteva kilograme în plus, nu reușesc sau nu au găsit formula potrivită.

Specialiștii, însă, au găsit răspunsul la această întrebare. Există vitamine care pot încetini metabolismul și să crească pofta de mâncare. Acestea sunt recomandate celor care vor să se îngrase în mod sănătos.

Întâi de toate, trebuie să incluzi în meniu carbohidrați. Insulina produsă ca să digere aceste substanțe ajută la absorbția nutrienților și la creșterea în greutate. Totodată, permite zahărului din alimente să pătrundă în celule și îl transformă apoi în energie.

O dietă săracă în zinc usucă pielea și sensibilizează unghiile și părul. În plus, lipsa acestui mineral îți taie pofta de mâncare, ceea ce nu ajută deloc dacă vrei să te îngrași. Cu cât vei consuma mai multe produse bogate în zinc, cu atât vei avea mai multe șanse să pui pe tine câteva kilograme.

Vitamina B₁ sau tiamina crește pofta de mâncare, potrivit celor mai recente studii. Este un nutrient necesar pentru funcționarea sistemului nervos, a inimii, dar și a tubului digestiv.

Creatina este un supliment, care trimite doze de energie intensă în mușchi, dar de scurtă durată. Astfel, sporește activitatea fizică, iar în felul acesta îți vei crește masa musculară.

Cele mai bune alimente pentru a te îngrășa într-un mod sănătos sunt: bananele, ouăle, laptele integral, pâinea, strugurii, carnea de vită, arahidele, iaurtul grecesc, untul de cocos și peștele gras, precum somonul.

Și nu în ultimul rând, trebuie mereu să te asiguri că organismul tău primește suficientă vitamina D, deoarece o structură osoasă sănătoasă poate să susțină o greutate mai mare pe schelet.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.