Menu
Embed:

Prima Oră, 24 Iunie 2020

Astăzi la Prima Oră:

1. Turismul spațial este pe cale să înceapă, iar compania Space Perspective ar putea fi prima care va oferi astfel de servicii. Cu mai multe chestii curioase revenim în emisiune.

2. Copii care nu au fost vaccinați din cauza pandemiei, sunt programați de către medicii de familie pentru imunizare. În primul rând, a fost reluată imunizarea picilor de până la un an, dar sunt chemați la doctor și cei mai mari, conform calendarului vaccinării . În ce condiții se realizează vaccinările, vă spunem în câteva minute.

3. Dacă vreți să vă relaxați în natură, dar în același timp tineți cont de distanța socială, atunci ați putea merge la pescuit. Sezonul e deschis, iar noi vă spunem ce aveți voie și ce nu aveți voie să prindeți în plasă.

4. Și în exclusivitate. Vorbim cu designerul din România Cătălin Botezatu, care are afaceri și în Moldova. Va mai fi moda atât de cotată ca înainte sau nu? Cum se vor face prezentările de modă în contextul pandemiei Și cheltuim mult sau economisim pe haine în această perioadă?

Alegeți Prima Oră!

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.