Menu
Embed:

Prima Oră, 7 Iulie 2020

Astazi la Prima Ora!

1. Vorbim astăzi despre costumul de baie, care pe lângă faptul că trebuie să fie în vogă, este foarte important să pună în evidență silueta, să fie din stofă de calitate , dar și să mai fie confortabil. Despre toate aceste detalii vorbim mai desfășurat în emisiune.

2. Covoarele țărănești, țesute manual prind tot mai multă popularitate. O vreme erau considerate de modă veche, astăzi acestea sunt în trend și chiar recomandate de designeri. Tot mai mulți moldoveni renunță la covoarele persane și optează pentru minimalism și simplitate. Cum le puteți integra în casa dvs, vă spunem imediat.

3. La nivel global circa 20 la sută dintre angajați lucrează în turele de noapte. În multe industrii, acest program este pur și simplu indispensabil din motivul păstrării relațiilor cu clienții care au un fus orar diferit. Însă, un astfel de job poate crea numeroase probleme de sănătate. Care sunt acestea? Aflați din subiectul realizat de colegii noștri.

Și tot astăzi avem o nouă lansare de videoclip de la Anișoara Beregoi. Piesa se numește "Bezele" și sperăm că o să vă îndulcească ziua.

Alegeți Prima Oră!

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.