Menu
Embed:

Prima Oră, 30 Iulie 2020

Astăzi la Prima Oră!

1. Kristina Zavarski este moldoveanca care ne demonstrează că dacă îți dorești să obții ceva cu adevărat, atunci nimic nu-ți poate sta în cale. Este antrenoare de fitness in Romania si e urmarita de aproape 100 de mii de oameni pe instagram. Ii aflam intreaga istorie.

2. Dorința de a călători mai mult este prezentă non-stop în viața noastră, mai ales în perioada fierbinte a anului. În timp ce mulți nu ajung să-și realizeze visul, bloggerita Diana Mocanu ne demonstrează că se poate. După ce a explorat diverse continente și a ajuns în locuri rupte din paradis, tânăra a decis să afle mai multe și despre Republica Moldova.

3. Salvează vieți omenești dar, în loc de mulțumesc, primesc în schimb insulte și înjurături. Operatorii serviciilor 112 se plâng de atitudinea nerespectuasă din partea celor care îi apelează și roagă cetățenii să respecte reguli simple de politețe.

4. Iar interpreta Crista lanzeaza la noi videoclipul la piesa - Balada vântului. Ascultam muzica buna si ne pregatim si noi de vacanta.

Alegeți Prima Oră!

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.