Menu
Embed:

Prima Oră, 20 Iulie 2020

Astăzi la Prima Oră!

1. Un studiu a demonstrat că cei care lucrează expusi la lumina naturală au mai multă energie față de cei care lucrează la lumina becului. Noi îți prezentăm câteva trucuri eficiente și ieftine de a decora o camera în așa mod încât aceasta sa pară mult mai luminoasă.

2. Odată intrate în rutina zilnică, alergatul și, în general, modul activ de viață pot aduce multe beneficii organismului. Dar se pare că acest mod de viață poate avea și efecte negative. Vă spunem care.

3. În schimb, grădinăritul este o adevărată terapie atât pentru copii, adulți, cât și pentru persoanele mai în vârstă. Cum influențează această activitate organismul, vă povestim mai detaliat în emisune.

4. Astăzi vorbim cu bloggerita și modelul Daniela Culev, despre vacanța cu 2 copii chiar și pe timp de pandemie. E o experiență plăcută sau nu prea, ne povestește și nouă direct din Italia.

5. Iar cu interpretul Marck Stam, dar și cu Frații Spoială dezbatem cel mai nou videoclip comun. Băieții au folosit masca ca un accesoriu tare stilat, i-o fi inspirat pandemia? Stăm la taclale și o să aflăm.

Alegeți Prima Oră!

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.