Menu
Embed:

Prima Oră, 22 Iulie 2020

Astăzi la Prima Oră!

1. Discutăm cu interpretul din Romănia, Randi. O să întrebăm dacă la ei arta se reprofilează sau totuși artiștii au găsit soluții în criză. Șimai vorbim despre ultimul videoclip filmat de moldovenii noștri, frații Spoială.

2. Fiți cu ochii pe cer! Au rămas zile numărate cât timp cometa NeoWise va mai putea fi văzută cu ochiul liber. La data de 23 iulie aceasta se va apropia cel mai mult de Pământ. Muzicianul Sergiu Rusu, pasionat de astronomie, ne va spune mai multe sfaturi cum să o găsim pe cer.

3. Timpul trece nemilos pentru familia Ciutac din Măgdăcești, Criuleni. După ce soții au aflat că doi dintre cvadrupleți sunt diagnosticați cu amitrofie spinală, o boală grea, tratamentul căreia costă pentru ambii 4,2 milioane de dolari, orele în familie s-au împărțit în muncă, îngrijire și căutarea unor soluții aparent imposibile pentru a strânge suma enormă.

4. Și mai trecem o dată dincolo de Prut ca să discutăm cu Dan Negru. Prezentatorul a devenit, fără să vrea la imaginea unor anunțuri false. Ne spune dacă îl afectează sau nu.

Alegeți Prima Oră!

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.