Menu
Embed:

Prima Oră, 27 Iulie 2020

Astăzi la Prima Oră!

1. Indiferent că vrei să faci o drumeție, să te odihnești la pescuit sau să petreci câteva zile la mare, un cort îți va prinde bine fără îndoială.
Pentru ca acesta să-ți asigure confortul și siguranța de care ai nevoie, trebuie sa tii cont de anumite criterii pentru a face alegerea reușită atunci când mergi să-l cumperi. Noi vi le spunem.

2. Știați că un om obișnuit respiră de aproximativ 23.000 de ori pe zi?! Însă de cele mai multe ori facem acest lucru greșit.. Luăm guri de aer mici, superficiale, în timp ce ne contractăm, inconștient, abdomenul. De aceea, noi îți propunem să acorzi mai mult timp modului în care respiri și îți prezentăm câteva tehnici care te vor ajuta să te simți mai bine.

3. Uniunea Cineaștilor din Moldova, în parteneriat cu Centrul Național al Cinematografiei au dat start unui nou proiect inedit pentru țara noastră. Acesta are ca scop promovarea filmelor semnate de regizorii moldoveni și va purta denumirea de „Filme din Moldova – online”.CUm le puteți privi , vă spunem imediat.

4. Mai aflați cum puteți primi bani de la stat. E pe bune, doar că trebuie să fiți respansabili față de fisc.

5. Iar dacă vreți să faceți content pe rețelele de socializare vă ajută Alexandru Manciu, sau Alex Man. Interpretul compune muzica personalizată, și astfel postările nu sunt blocate din cauza drepturilor de autor. ȘI vă arătăm și ultimul lui videoclip filmat chiar de el.

 

Alegeți Prima Oră!

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.