Menu
Embed:

Prima Oră, 28 Iulie 2020

Astăzi la Prima Oră!

1. Tot mai multe persoane sunt adeptele unui mod sedentar de viață, iar acest lucru influențează negativ asupra coloanei vertebrale. Orele petrecute în fața calculatorului nu rămân fără consecințe, Iar noi venim cu cateva sfaturi care va pot ajuta.

2. Cum ar arăta planeta noastră dacă deciziile legate de viitorul ei ar fi luate de copii? Asta și-au spus un grup de elevi din satul Sireți, care au hotrât să petreacă timpul liber util, dar și plăcut. Au jucat "keep cool", prin care au învățat mai multe despre poluarea mediului și despre metodele de combatere a acestei probleme globale. Ideea îi aparține un neamț care trăiește în Moldova de 10 ani. Ii aflam istoria.

3. Eficiența unui medicament depinde, printre mulți alți factori, de momentul administrării, respectarea dozei, dar nu în ultimul rând și de ceea ce mănînci. Unele alimente pot anula efectele medicamentelor iar altele pot chiar agrava starea de sănătate. Va spunem ce nu ai voie să mănânci atunci cînd primești un tratament medicamentos.

4. Și discutam cu soții Corina Țepeș și Costi Burlacu. Ne spun dacă sunt de acord cu noile reguli propuse de premierul Ion Chicu. Sunt pregătiți moldovenii să facă nunți cu 50 de oameni?

Alegeți Prima Oră!

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.