Menu
Embed:

Prima Oră, 18 Iunie 2020

Astăzi la Prima Oră:

1. Absolvenții din domeniul IT , dar și cei care vor să facă o schimbare în carieră, pot aplica la un program de internship. Deși pare a fi un cuvânt nou pentru mulți, această activitate are loc de 10 ani în Republica Moldova, iar studenții, și nu doar, se pot alege cu o profesie nouă.

2. Criza sanitară din această perioadă are însă și unele efecte de prevenție în sănătate. Consumul de zahăr a scăzut considerabil. Închiderea a tot ce înseamnă locuri publice de distracție, de la cinematografe la stadioane, a făcut ca cererea mondială să scadă pentru prima dată în ultimii 40 de ani.

3. Purtarea măștilor este obligatorie în spațiile închise sau aglomerate. Fiindcă ne-am pomenit în situația în care suntem nevoiți să le purtăm chiar și pe vreme de caniculă, apar tot mai mulți oameni care se confruntă cu probleme ale tenului.

4. Și discutăm în direct cu un medic din linia 1 de luptă cu COVID 19. Cornelia Voitic, șefa secției Anestezie și terapie intensivă, de la Spitalul clinic municipal "Sf.Arh.Mihail”.

Alegeți Prima Oră!

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.