Menu
Embed:

Prima Oră, 22 Iunie 2020

Astăzi la Prima Oră:

1. Campania națională de relansare a turismului #NeamPornit continuă cu îndemnul de a călători în siguranță – #NeamPornit #Protejați. Agenția de Investiții a prezentat un sondaj despre preferințele și așteptările moldovenilor în ceea ce ține de turism. Iar astăzi vi le spunem și vouă.

2. Având în vedere că purtarea măștilor și a mănușilor de protecție este obligatorie in majoritatea țărilor lumii, acestea devin adevărate bombe pentru mediu. Ele nu sunt biodegradabile și rezistă în jur de 450 de ani. Care este situașia la noi și ce se întreprinde ca acestea să nu fie sursă de infectare.

3. Agenția pentru Alimente și Medicamente a SUA a dat, în premieră, undă verde medicilor să poată prescrie ca tratament un joc video în cazul tulburării de deficit de atenție și hiperactivitate.

4. Și pentru că ieri am sărbătorit în Moldova Ziua lucrătorului medical și al farmacistului, discutăm un doamna medic Elena Cuzmina- medic infectionist, despre provocările meseriei în pandemie. Și nu uităm să le spunem "mulțumesc" în fiecare zi.

Alegeți Prima Oră!

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.