Menu
Embed:

Primele Știri - 12 August 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Viteza dublată de iresponsabilitate ucide! Din păcate, mulți șoferi nu dau doi bani pe acest adevăr crud, iar consecințele sunt dintre cele mai grave. Un accident groaznic cu implicarea a trei autocamioane de mare tonaj s-a produs aseară în raionul Soroca. Două tiruri au luat foc în urma unei coliziuni violente, iar un șofer a ars de viu. Momentul impactului a fost surpins de o cameră de bord. Vă prezentăm în câteva clipe în ediție imaginile cu un puternic impact emoțional.

2. În Moldova secolului al 21-lea, mulți oameni încă mai cred în preconcepții de genul "bătaia este ruptă din Rai". Mai grav e că și unii apărători ai legii rămân prizonierii acestei mentalități ancorate în trecut. Un fost polițist din municipiul Bălți a maltrat un copil din simplul motiv că băiatul nu a putut împărți cu alți camarazi un loc de joacă.

3. Mitul care ne sugera că cei care s-au tratat de Covid-19 nu vor mai suferi de această maladie este demontat de ultimele realități. În Moldova sunt înregistrate cel puțin patru cazuri de reinfectare cu noul coronavirus. Și asta pentru că anticorpii care ne fac imuni la boală dispar la fel de repede precum au apărut!

4. Turcii tulbură apele Mediteranei! O flotă navală subordonată autorităților de la Ankara a pătruns într-o zonă maritimă disputată cu Grecia pentru depistarea zăcămintelor de gaze naturale. Guvernul de la Atena a convocat de urgență forțele armate elene.

5. Pe an ce trece, Moldova îmbătrânește galopant iar tendința pare de nestăvilit! Declinul s-a accentuat în ultimii patru ani, când numărul tinerilor din țara noastră a scăzut cu aproape 160 de mii.
Specialiștii au revenit la concluzia alarmantă astăzi, de Ziua Internațională a Tineretului.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.