Menu
Embed:

Situație revoltătoare la Bălți. Un minor a fost tras de urechi, înjurat și amenințat de un adult

Situație revoltătoare în curtea unui bloc de locuințe din municipiul Bălți! Un minor a fost tras de urechi, înjurat și amenințat de un adult. Bărbatul, fost polițist, a vrut în acest mod agresiv să facă dreptate între copiii din curte, care nu au putut împărți locurile de la terenul de joacă. Un martor a filmat scandalul și a postat imaginile pe internet. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

'' - Coboară! Dacă te văd încă o dată lângă copiii mei... Ai înțeles?
- Da, am înțeles! Nu se va mai întâmpla așa ceva! Scuzați-mă, vă rog!
- Câți ani ai tu și câți ani au ei? ''

Incidentul s-a produs duminică, sub privirile mai multor oameni. Scandalul ar fi pornit după ce băiatul agresat nu ar fi vrut să cedeze un loc la terenul de joacă altor copii mai mici, fapt ce l-a scos din sărite pe bărbat. În imaginile postate pe internet mai apare o femeie care insistă ca băiatul să-și ceară scuze, în fața camerei de luat vederi.

'' - Vorbește în fața camerei de luat vederi!
- Scuzați-mă, vă rog, nu voi mai face așa! ''

La scurt timp, fratele mai mare al copilului agresat a venit la fața locului și l-a luat la pumni pe agresor.

'' Cine ți-a permis să agresezi copii străini? Te întreb pentru ultima oară! ''

Cazul a ajuns și în atenția Inspectoratului de Poliție din Bălți, unde au depus câte o plângere atât mama băiatului agresat, cât și bărbatul luat la pumni de fratele minorului. Potrivit ofițerului de presă al instituției, Eugenia Molceanov, o expertiză va stabili gravitatea traumatismelor suferite de părțile implicate, iar ulterior, oamenii legii vor decide ce pedepse vor fi aplicate.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.