Menu

Radu Albu escaladează cele mai renumite vârfuri montane din lume. Acesta recent s-a întors din Kilimanjaro și urmează să meargă pe vârful Mont Blanc

Chiar dacă nu avem munți în Moldova, Radu Albu și echipa s-a gândit să aducă muntele mai aproape de noi. Mai bine de trei ani organizează expediții pe cele mai renumite vârfuri montane. În tot acest timp peste 1.500 de oameni au reușit să își vadă visul cu ochii. Recent s-au întors din Kilimanjaro și urmează să meargă pe vârful Mont Blanc. 

Radu Albu s-a născut la poalele munțílor Făgăraș, România și are spiritul aventurii în sânge.

Tânărul și-a urmat visul și a devenit ghid montan. El ajută turiștii nu doar să ajungă în vârf de munte, dar și să-și depășească limitele.

Participă la 4-5 expediții pe an și împreună cu echipa sa a escaladat de la vârful Moldoveanu din România până la Everest.

Îndură frig, beau apă topită din ghețar și plătesc o groază de bani pentru plăcerea de a sta 5 minute mai aproape de cer.

Fiecare expediție necesită pregătiri intensive, efortul însă se merită.

Radu, însă are planuri mari, vrea să escaladeze vârful Manaslu din Himalaya care are peste 8.000 de metri.

Aceste călătorii crează prietenii pe viață, este un mod de relaxare morală și spirituală. De asemenea, ai ocazia să cunoști oameni deosebiți.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.