Menu

Roata Norocului

ROATA NOROCULUI – cel mai urmărit show din lume a venit și în MOLDOVA!  
ROATA NOROCULUI este un proiect realizat în parteneriat cu CBS, cea mai populară televiziune din Statele Unite ale Americii. Roata Norocului ("Wheel of Fortune") este un format original american, creat de Merv Griffin, și a avut premiera în SUA în 1975.
Este cel mai longeviv și de succes concurs TV din istoria televiziunii americane. A câștigat 5 premii Emmy și s-a bucurat de mai mult de 60 de adaptări în teritoriile în care a fost difuzat.
ROATA NOROCULUI este un game-show în care trei concurenți se întrec în a descoperi un cuvânt sau un puzzle de cuvinte ascunse pe panou și cu scopul de a acumula puncte.
Obiectivul jocului constă în faptul ca participanții să deschidă cât mai multe litere din cuvânt sau puzzle, ascunse pe panou și să acumuleze puncte prin învârtirea roții norocului. Concurentul care va găsi soluția corectă în runda 6 de joc, va fi desemnat câștigătorul jocului iar din suma punctelor acumulate pe parcursul jocului, el își va achiziționa bunuri materiale mari și mici, și va primi ocazia de a juca Runda Bonus în care are șansa să câștige premii valoroase printre care și un automobil. 
Gazdele emisiunii sunt regele audiențelor din Moldova și România – DAN NEGRU și vedeta Instagramului moldovenesc – ANASTASIA FOTACHI.
ROATA NOROCULUI este emisiunea care adună toată familia grămadă!
Showul este destinat pentru telespectatorii de toate vârstele, în special pentru amatorii de divertisment dar și pentru doritorii de a-și încerca cunoștințele împreună cu eroii emisiunii. 
 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.