Menu
Embed:

Au jucat la Roata Norocului pentru o cauză nabilă! Prezentatorii PRIME TV au ajutat o familie cu zece copii

Vedetele din ediția din ediția de 25 decembrie a emisiunii Roata Norocului au jucat pentru o familie cu zece copii din orașul Drochia. Aceasta a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu puternic, care le-a distrus locuința și tot ce au agonisit de-o viață.

Livia, prezentatoarea de la emisiune DOCTORII, le-a oferit cutii cu scutece, Alex de la Primele Știri le-a dat cărți și rechizite, iar Lilu, prezentatoarea VORBE BUNE și 100 DE MOLDOVENI AU ZIS le-a oferit produse igienice de la magazinul său.

Pe lângă aceste premii, familia a mai beneficiat și de alte cadouri din partea sponsorilor: multifierbător,cuptor cu microunde, vitamine pentru copii și adulți, nebulizator, măști de protecție, vouchere de 15 mii lei pentru a procura covoare, un alt voucher de 5000 lei de la un magazin pentru a procura produse alimentare, dar și un voucher de 1500 lei de la o patisserie.

Alex Luca a câștigat jocul. Acesta a invitat familia să aleagă produse din magazinul virtual. Au ales trei uscătoare de păr, toaster, ceainic, fier de călcat, robot de bucătărie, blender și o mașină de găurit.

Prezentatorul de la știri a câștigat și runda bonus, iar premiul a fost un televizor mare.

Mai multe detalii aflați din video.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.