Menu
Embed:

Prezentatorii showului Roata Norocului din America, Pat Sajak și Vanna White au transmis un mesaj special pentru Moldova

Prezentatorii showului Wheel of Fortune din America, Pat Sajak și Vanna White au transmis un mesaj special pentru Moldova, pentru telespectatorii concursului Roata Norocului. 

În curând la Prime TV veți putea urmări emisiunea - concurs Roata Norocului. 

ROATA NOROCULUI  este un game-show în care trei concurenți se întrec în a descoperi un cuvânt sau un puzzle de cuvinte ascuns pe panou cu scopul de a acumula puncte. 

Obiectivul jocului constă în faptul ca participanții să deschidă cât mai multe litere din cuvântul sau puzzle-ul ascuns și să acumuleze puncte prin învârtirea roții norocului. La final, concurentul care va câștiga jocul, din suma punctelor adunate își va achiziționa bunuri materiale mari și mici, și va juca Runda Bonus în care are șansa să câștige premii valoroase printre care și un automobil. 

Gazda emisiunii este regele audiențelor din Moldova și România - DAN NEGRU. Proiectul este realizat în parteneriat cu CBS, cea mai populară televiziune din Statele Unite ale Americii. 

Roata Norocului ("Wheel of Fortune") este un format original american, creat de Merv Griffin, și a avut premiera în SUA în 1975. Este cel mai longeviv și de succes concurs TV din istoria televiziunii americane. A câștigat până acum 5 premii Emmy și s-a bucurat de mai mult de 60 de adaptări în teritoriile în care a fost difuzat.

La ”ROATA NOROCULUI” poate participa oricine are peste 18 ani și o intuiție ascuțită. 

PARTICIPĂ AICI

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.