Menu
Embed:

Primele Știri - 4 August 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Un caz de o cruzime greu de imaginat cu implicarea unor minori șochează o țară întreagă!
Un tânăr de 19 ani din raionul Râșcani a fost bătut fără milă de doi adolescenți.

2. Moldova va primi alte 70 de milioane de euro pentru a atenua consecințele provocate de noul tip de coronavirus. Până atunci, în conturile Guvernului au intrat deja cea de-a doua tranșă, în valoare de 10 milioane de euro, din suportul macrofinanciar oferit de Uniunea Europeană.

3. Deputații PAS acuză administrația Centrului de Stat pentru Testarea și Omologarea Produselor că ar activa ilegal. Aleșii poporului mai spun că instituția ar percepe taxe neformale de la agenții economici pentru analizele de laborator. Vă prezentăm toate reacțiile, în câteva clipe în ediție.

4. Nu vă jucați cu noul tip de coronavirus. Rata mortalității provocată de COVID-19 este de șase ori mai mare comparativ cu gripa sezonieră. Asta reiese din ultimele cercetări efectuate de Organizația Mondială a Sănătății.

5. Scutecele ecologice capătă tot mai mult teren în Moldova. Părinții optează pentru accesoriile reutilizabile, în detrimentul celor de unică folosință, iar economiile pe care le fac nu sunt deloc de neglijat. În plus, această opțiune este mult mai benefică pentru mediul înconjurător.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.