Menu
Embed:

Un tânăr de 19 ani a fost bătut fără milă de doi adolescenți. În ce stare este victima și ce acuzații a făcut mama acestuia

Un tânăr de 19 ani din satul Duruitoarea Nouă, raionul Râșcani a ajuns în stare extrem de gravă la spital, după ce ar fi fost bătut cu bestialitate de către doi adolescenți din satul vecin.
Incidentul s-ar fi produs sâmbăta trecută, pe stadionul din localitatea Văratic. Mama victimei afirmă că poliția încearcă să mușamalizeze cazul și
să-i scoată basma curată pe presupușii agresori. Oamenii legii neagă însă acuzațiile.

Valentina Voloșanovschi susține că fiul său a jucat fotbal cu un grup de adolescenți, printre care și cei doi suspecți din satul vecin.

"L-a lovit pe minorul de 17 ani cu mingea întâmplător, jucându-se. Și minorul s-a apropiat de el și i-a spus de ce l-a lovit, dar copilul meu și-a cerut scuze. Înspre seară când să plece acasă, undeva pe la ora 20:30, l-au chemat într-o parte, l-au dat jos și cu prietenul său au început să-l lovească cu picioarele".

Femeia mai spune că mai mulți adolescenți au urmărit scena dar nu au intervenit.

"El și-a pierdut cunoștința. L-au udat cu apă și și-a venit în fire, și au sunat la ambulanță".

Tânărul a fost transportat la Spitalul Raional Râșcani. El a fost operat la scurt timp, iar acum este internat în Secția reanimare. Medicii spun că starea acestuia este gravă dar stabilă.

Mama victimei declară că oamenii legii, chiar dacă au fost la fața locului, nu au făcut nimic în acest caz.

"Eu am întrebat de ce nu s-au luat măsuri mai devreme, iar dumnealui mi-a spus că ei duminică nu lucrează au zi de odihnă".

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Râșcani afirmă că investighează cazul.

"Se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată, a fost numită expertiza medico-legală pentru a stabili gravitatea vătămărilor corporale și a fi luată o decizie legală".

Presupușii agresori, de 16 și 17 ani, din satul Văratic, raionul Râșcani, se află în libertate.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.