Menu
Embed:

Usatîi promite să-i întoarcă acasă pe moldovenii plecați peste hotare, oferindu-le locuri de muncă

Moldova nu trebuie să rămână o țară care exportă muncitori peste hotare. Este convingerea candidatului formațiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi, la alegerile prezidențiale. Usatîi promite să implementeze proiecte menite să-i întoarcă acasă pe moldovenii plecați peste hotare.

"Nimeni nu va veni în Republica Moldova să deschidă vreo fabrică sau vreo uzină, deoarece noi nu avem acești muncitori profesioniști. Dacă nu vom schimba radical lucrurile în Republica Moldova, vă asigur că noi, cei rămași în țară, vom merge sau la făcut curățenie în Italia, sau la pus pavaj la Moscova. "

Pentru a rezolva problema lipsei muncitorilor calificați, Renato Usatîi promite să deschidă în centrele raionale oficii de consultanță care vor oferi instruire gratuită celor care vor să-și deschidă o afacere. Astfel, atât cetățenii rămași în țară, cât și cei din diasporă vor putea primi inclusiv informații despre planurile de dezvoltare și oportunitățile de investiții din Moldova. Alegerile prezidențiale vor avea loc duminică. Sondajele îl arată pe Renato Usatîi unul dintre favoriți și îl plasează pe locul trei, după Igor Dodon și Maia Sandu.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.