Menu
Embed:

Pasajul subteran de la intersecția străzilor Dacia cu Decebal va fi renovat

Pasajul subteran de la intersecția străzii Dacia cu Decebal din sectorul Botanica al Capitalei ar putea deveni în scurt timp cartea de vizită a orașului Chișinău. Cel puțin asta susțin reprezentanții Partidului Șor, care au primit din partea Primăriei, după un an de așteptare, dreptul de a moderniza trecerea. Potrivit formațiunii, acesta va fi cel mai bun proiect din municipiu din punct de vedere tehnic.

Potrivit informațiilor oferite de membrii formațiunii, pasajul subteran de la intersecția străzii Dacia cu Decebal va avea rampe electrice pentru persoanele cu dizabilități, bănci, ornamente florale și o toaletă. De asemenea, trecerea va avea supraveghere video. Lucrările de renovare ale pasajului vor demara în scurt timp.


"Proiectul acesta se aseamănă foarte mult cu proiectele din Germania și am luat cele mai bune practici. Ne dorim ca proiectul acesta să devină cartea de vizită a Capitalei noastre și a Republicii Moldova".


"Sunt foarte bucuros că avem posibilitatea să realizăm acest proiect. Sunt sigur că vom merge înainte și vom face în așa fel, încât orașul Chișinău să fie cel mai frumos oraș din spațiul CSI, din Europa și din lume".


La eveniment a fost prezent și pretorul interimar al sectorului Botanica, Diana Guba.


"Este o inițiativă binevenită, eu sper că celelalte partide vor prelua inițiativa aceasta și vom construi un sector frumos al Chișinăului, îl vom reconstrui, face frumos, liniștit".


Acum un an, Partidul Șor a renovat pasajul subteran de lângă Aeroportul Internațional Chișinău.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.