Menu
Embed:

Maia Sandu, face apel la unitate, indiferent de etnie și limba vorbită: Multitudinea de culturi nu ar trebui să ne dezbine, dar să ne unească

Candidatul PAS la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, face apel la unitate, indiferent de etnie și limba vorbită. Într-un video postat pe Facebook, Sandu le spune oamenilor din Moldova, în diferite limbi, că multitudinea de culturi din țara noastră ar trebui să nu dezbine societatea, dar să o unească.

"Fiecare dintre noi cunoaște cel puțin două limbi. Avem cu toții colegi, vecini, prieteni de alte etnii cu care ne-am înțeles mereu și am împărțit și bune și rele. În loc să ne mândrim că avem acces la atâtea culturi, de prea mulți ani ne lăsăm divizați."


Maia Sandu și-a continuat discursul în câteva limbi vorbite în țara noastră, printre care limba ucraineană, rusă, bulgară și găgăuză.


"Ei ne-au promis, dar nu s-au ținut de cuvânt. Conflictele dintre noi legate de limbă, etnie doar ne îndepărtează unii de alții. E timpul să ne unim, de asta le-a fost frică mereu."


Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, este cu numărul șase în buletinul de vot.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.