Menu
Embed:

Igor Dodon va efectua o vizită de lucru la Moscova

Igor Dodon a anunțat astăzi pe Facebook că va efectua în scurt timp o vizită de lucru în Federația Rusă. Dodon menționează în mesaj că a convenit acest lucru cu șeful adjunct al administrației președintelui Rusiei, Dmitrii Kozak. La scurt timp după anunțul făcut de Dodon, administrația de la Kremlin a precizat că președintele rus, Vladimir Putin nu se va întâlni cu Igor Dodon.

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitrii Peskov, a declarat pentru presa din Federația Rusă că liderul de la Kremlin nu are nicio întrevedere programată cu Igor Dodon, în perioada imediat următoare. În același timp Peskov spune că cel mai probabil Igor Dodon se va întâlni doar cu Dmitrii Kozak.
În cadrul discuției telefonice cu Dmitrii Kozak, Igor Dodon le-a mulțumit partenerilor ruși pentru reluarea exporturilor și extinderea categoriilor de produse agricole autohtone exportate pe piața din Rusia. Dodon a apreciat și asistența acordată pentru combaterea pandemiei de COVID-19 și sprijinul material oferit agricultorilor afectați de secetă.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.