Menu
Embed:

Ministrul în exercițiu al Justiției, Fadei Nagacevschi, reclamă abuzuri din partea unor deputați

Ministrul în exercițiu al Justiției, Fadei Nagacevschi susține că ar fi fost supus abuzurilor din partea unor deputați, care ar fi încercat să atenteze la viața lui privată.
Nagacevschi nu a precizat însă despre ce parlamentari este vorba și nici nu a oferit detalii despre abuzuri.

Într-o postarea pe facebook, Nagacevschi scrie că are motive rezonabile care îl fac să creadă că în privința lui sunt utilizate măsuri speciale de investigație care sunt abuzive. "Am considerat că nu trebuie să reacționez public la abuzurile acelor politicieni iresponsabili și populiști cu conexiuni subversive ce sunt tentați să-mi urmărească viața privată. Observ însă că lucrurile degradează. Se pare, practicile abuzive sunt utilizate aparent la scară largă, inclusiv împotriva procurorilor, iar politicienii mai și cer în baza unor așa-zise informații obținute prin abuz de drept, să fie eliberați procurori din funcție”, a scris Nagacevschi pe facebook.

Am încercat să aflăm de la ministrul în exercițiu al Justiției, Fadei Nagacevschi, mai multe detalii însă acesta nu ne-a răspuns la telefon. Totuși, la ședința de astăzi a Guvernului, Nagacevschi a fost prezent. Nici ofițerul de presă al Procuraturii Generale, Maria Vieru, nu ne-a răspuns toată ziua nici la apeluri, nici la mesaje, pentru a ne spune dacă Nagacevschi a depus vreo sesizare în acest sens.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.