Menu
Embed:

Dodon s-a întâlnit cu Lukașenko: Belarus rămâne unul dintre cei mai mari importatori ai produselor agroindustriale moldovenești

Belarus rămâne unul dintre cei mai mari importatori ai produselor agroindustriale moldovenești.
Declarația a fost făcută de liderul PSRM, Igor Dodon, după o vizită de două zile în Belarus, unde a avut o întrevedere cu președintele Aleksandr Lukașenko.

"Iepurii, struții sunt în cealaltă parte și toate utilajele agricole. Și cartofii tot aici îi creștem. - Am văzut cum culegeți cartofii.

În reședința în care a fost primit liderul socialiștilor, Lukașenko i-a invitat anterior și pe Vladimir Putin, Gerard Depardieu sau Steven Seagal. Potrivit presei belaruse, liderul de la Minsk își petrece aici cea mai mare parte a timpului. Aceasta se întinde pe o suprafață de 88 de hectare, iar pe acest teritoriu sunt mai multe clădiri, terenuri de sport, un parc, o fermă și o grădină de legume.


"Poți să nu te descalți, dar mie îmi place acasă să fiu mai puțin formal. - Și mie îmi place să mă descalț. "

Într-o postare pe facebook, Igor Dodon a declarat că în cadrul întâlnirii i-a mulțumit lui Aleksandr Lukașenko pentru participarea activă a întreprinderilor belaruse în dezvoltarea transportului și infrastructurii din țara noastră.

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.