Menu

VIDEO EXCLUSIV! Momentul în care un autobuz de linie tamponează o AMBULANȚĂ.

Reamintim, accidentul s-a produs azi la intersectia bulevardului Dacia cu strada Valea Crucii din capitala.  Medicul și șoferul, care se aflau în ambulanța implicată în accidentul din sectorul Botanica al Capitalei, au fost transportați la spital, o spune reprezentanții Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, care au oferit detalii în acest caz. 

"Un autobuz de linie a tamponat o ambulanță, care se deplasa la o solicitare pentru acordarea asistenței medicale urgente. În urma impactului, membrii echipei PAMU Răzeni au avut de suferit. Medicul și șoferul ambulanței s-au ales cu diverse răni. Ulterior, aceștia au fost transportați la IMSP Institutul de Medicină Urgentă", se menționează într-un comunicat emis de Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

În jurul orei 11:00, echipa PAMU Răzeni a transportat un copil din Ialoveni la IMSP Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Ulterior, echipa AMU a primit o solicitare de acordare a asistenței medicale urgente la etapa de prespital unei persoane din satul Puhoi, raionul Ialoveni. Ambulanța era cu girofarele și cu semnalele sonore aprinse în momentul producerii accidentului rutier.

Emisiuni Vorbește Moldova

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.