"Emoţii" în culori tari la Casa Guvernului

Embed:

Emoţii şi culoare la Guvern. Pentru prima dată, pe holul unde mişună miniştri şi funcţionari, a fost organizată o expoziţie de pictură, semnată de tânăra artistă Nicoleta Vacaru. Evenimentul a adunat zeci de vizitatori. Iar printre ei s-a numărat premierul Pavel Filip, ministrul Culturii, Monica Babuc, prieteni şi admiratori ai pictoriţei.

În cadrul expoziţiei, intitulată "Emoţii", au fost expuse 20 de picturi ale artistei Nicoleta Vacaru care reuşeşte să aşterne pe hârtie sentimente şi stări.

"Eu mă strădui mereu să pictez cu emoţii şi să pictez emoţii. Eroii deobicei sunt persoane, posibil să fie necunoscute, dar care mie îmi plac ca poziţie ca umbre şi ca lumină", a spus pictoriţa Nicoleta Vacaru.

Şi consătenii Nicoletei au venit să-i admire picturile

Tablourile artistei, pline de sentimente, au atras chiar şi privirile angajaţilor de rând ai Guvernului.

Expoziţia a fost vizitată şi de premierul Pavel Filip, care a fost însoţit de ministrul Culturiii, Monica Babuc.

"Sunt emoţii pozitive apropo, luând în consideraţie ziua de ieri, au fost alte emoţii, astăzi trăiesc alte emoţii şi vreau să mulţumesc foarte mult Nicoletei pentru că mi-a oferit această ocazie", a afirmat prim-ministrul Pavel Filip.

Tânăra pictoriţă susţine că se simte onorată după ce a a fost invitată să-şi expună creaţiile chiar în holul Guvernului.

"Eu sunt onorată să fiu prezentă aici, alături de voi. Să fiu prezentă aici într-o clădire atât de oficială în care am adus o rază de soare", a zis Nicoleta Vacaru.

"Fără emoţii nu poţi exista şi nu vrem ca nici activitatea colegilor noştri din acest edificiu şi nici a noastră, a tuturor, să se transforme într-o maşinărie englezească", a menționat ministrul Culturii, Monica Babuc.

Autorităţile îşi propun să organizeze mai des astfel de evenimente.

Sursa Foto: publika.md

Lasă un comentariu