Emoţii la DA sau NU. Unii au plecat acasă cu 50 de lei, iar alţii, cu 20 de mii

Embed:

La nuntă au făcut mii de euro însă de la DA sau NU au plecat cu doar 50 de lei. Vorbim despre Marin și Dorina Iutiș, care au venit la emisiune imediat după ce şi-au jucat nunta.

Mai norocoşi au fost soţii Elena şi Gheorghe Şoimu, care cresc nouă copii. Cuplul şi-a dorit să câştige bani pentru o maşină de spălat rufe şi a ales servieta cu 20 de mii de lei. 

Sâmbătă, la DA sau NU au participat Marin și Dorina Iutiș din Chişinău. Cuplul a venit la emisiune direct de la nuntă. Mirii au optat pentru o metodă neobişnuită de a alege servieta. 

Norocoasa care a prins buchetul miresei a fost fata cu servieta numărul 17. Ghinion însă, în servietă erau doar 50 de lei. Deşi bancherul a avut mai multe oferte tentante, cuplul a decis să deschidă servieta aleasă şi a plecat acasă cu 50 de lei.

Tinerii s-au cunoscut acum 7 ani în cantina Universității de Medicină din Chişinău, ambii fiind studenţi. Acum, Dorina este medic obstetrician- ginecolog, iar Marin s-a reprofilat și a devenit fotograf. 

La emisiune au venit însoţiţi de naş şi câţiva vornicei, însă în timpul jocului au avut parte de o surpriză. În platou au fost aduşi părinţii mirilor. 

Iar dumincă, în platoul DA sa NU au venit soţii Elena şi Gheorghe Şoimu. Cuplul creşte nouă copii iar cel mai mult şi-a dorit să participe la emisiune Gheorghe, cel de-al 8-lea copil. El a şi trimis scrisoarea pe adresa emisiunii.

Dan Negru a citit emoţionat scrisoarea băiatului de 10 ani. 

Soții Șoimu s-au cunoscut când Elena avea 17 ani și Gheorghe 19. Sunt modeşti şi muncitori. Locuiesc într-o casă  cu 2 camere, care le-a rămasă moștenire de la părinți. În platou, cuplul a venit cu şapte copii şi a decis să aleagă servieta cu numărul 8.

După ce au refuzat de mai multe ori ofertele bancherului, membrii familiei au deschis servieta aleasă din start şi au găsit acolo 20 de mii de lei.

Cel mai imprevizibil game-show al ţării, Da sau Nu, poate fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, la ora 20:00, la PRIME TV. 

Lasă un comentariu