Eveniment caritabil. Vârstnicii din PDM au marcat Ziua Persoanelor în Etate

Embed:

Zeci de persoane în etate, care fac parte din cadrul organizației teritoriale a Partidului Democrat din sectorul Buiucani, au avut parte de o petrecere de pomină. De Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate, eu au fost invitaţi la o masă de sărbătoare organizată în cinstea lor.

Vârstnicii care fac parte din organizația teritorială a Partidului Democrat au dansat aşa cum o făceau în tinereţe.

Deputatul din partea Partidului Democrat Valentina Rotaru şi-a exprimat gratitudinea faţă de persoanele în etate.

"Ne exprimăm recunoștința față de contribuția dumneavoastră în folosul societății noastre. Nu trebuie să uităm tot ce ați făcut și ce faceți în continuare", a spus deputatul PDM, Valentina Rotaru.

Din Organizaţia Persoanelor în Etate fac parte persoanele care au peste 60 de ani. Cel mai vârstnic membru are 94 de ani.

"Nişte persoane excepţionale, avem doctori în ştiinţă, artişti ai poporului. Azi pentru noi e o sărbătoare, îi omagiem , le arătăm respectul nostru, le mulţumim pentru contribuţia lor dezinteresată. Din cei 120, pe opt o să-i vizităm la domiciliu, deja mâine", a zis preşedintele Organizaţiei PDM din sectorul Buiucani, Veaceslav Nedelea.

Un alt eveniment organizat de Partidul Democrat a avut loc la Filarmonica Naționala. Aproape 600 de dascăli din Capitală și din mai multe raioane ale țării au asistat la un concert de excepţie. 

Dascălii s-au declarat încântaţi.

La eveniment au fost prezenți ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării și deputatul PDM Victor Mândru. Monica Babuc a menţionat că soluţionarea problemelor stringente din sistemul de învăţământ este o prioritate pentru guvernare.

"Vreau să vă exprim toată prețuirea mea aleasă, dragostea și respectul meu. Majorarea cu 11,3 % a salariului dumneavoastră începând cu 1 septembrie înseamnă pas concret. După care vor urma alții începând cu anul 2018. Acești pași vor merge până atunci până când vom găsi formula care va fi proprie condiției dumneavoastră de viață", a spus ministrul Educaţiei, Culturii şi Cercetării, Monica Babuc.

Pe scenă au evoluat mai mulţi artişti autohtoni, printre care Iurie Sadovnic, Constantin Moscovici şi Nelly Ciobanu.

Lasă un comentariu