Fără căldură în case. O ţeavă de apă caldă de pe strada Vadul lui Vodă din Capitală a cedat

Embed:

Majoritatea blocurilor locative din sectorul Râșcani, Centru și Botanica din Capitală au rămas fără căldură după ce o ţeavă de apă caldă de pe strada Vadul lui Vodă a cedat. Şi şoferii care circulă prin zonă au întâmpinat dificultăţi din cauza aburilor. Mai mulţi martori oculari au postat imagini pe reţelele de socializare.

Potrivit Termoelectrica, o ţeavă de apă caldă a cedat, iar 20 de muncitori au fost antrenaţi pentru a repara conducta. În urma incidentului majoritatea blocurilor locative din sectorul Râșcani, Centru și Botanica au rămas fără căldură. 

"Țeava respectivă este destul de veche. Este pusă în exploatare în 77 și pe ea s-a produs o ruptură. Acum la moment nu o schimbăm pentru că de fapt pe tronsonul ăsta nu am avut multe avarii, ea a fost destul de stabilă, dar anul punerii în funcțiune vorbește despre faptul că există locuri de coroziune și o să punem în plan să o reparăm", a spus directorul tehnic Termoelectrica, Iurie Rozlovan.

Furnizorul de energie termică anunță că locatarii din sectorul Centru și Rîșcani vor fi reconectați la căldură tocmai peste zece ore. În cazul blocurilor din sectorul Botanica, problema a fost remediată abia seara.

Lasă un comentariu