Fază amuzantă în Campionatul Germaniei. Portarul echipei Mainz a dat cu piciorul în aer, în loc să loveasca mingea

Embed:

Fază amuzantă în Campionatul Germaniei. Portarul echipei Mainz a oferit un moment de cascadorii râsului, după în loc să lovească mingea, a dat cu piciorul în aer. DIn fericire pentru el, adversarii nu au profitat de această gafă.

În minutul 31, portarul lui Mainz a primit o pasă înapoi de la un coechipier, dar după ce a preluat mingea şi-a luat ochii de la balon. Zentner nu şi-a dat seama nicio secundă şi, crezând că mingea e pe loc, a vrut s-o paseze unui coechipier şi în loc de o pasă, a dat cu piciorul în aer.

Abia în ultimul moment s-a prins că mingea a trecut de el şi a fugit după ea. Faza a stârnit amuzamentul colegilor şi în doar câteva minute a devenit virală pe internet. Într-un alt meci din Campionatul Germaniei au lipsit gafele monumentale, însă au apărut golurile spectaculoase.

Bayern Munchen a câştigat cu 3 la 1 în deplasare derby-ul cu Borussia Dortmund. Primul gol superb a fost marcat de olandezul Robben, iar polonezul Lewandowski a reuşit o altă bijuterie până la pauză.

În minutul 67, scorul a luat proporţii după golul marcat de austriacul David Alaba. Borussia a redus din diferenţă cu două minute înainte de finalul partidei. Bayern ocupă primul loc în clasament, având cu patru puncte mai multe decât Leipzig şi cu şase mai multe decât Borussia.

Lasă un comentariu