FEMEI DE SUCCES. În ajun de 8 martie, nouă reprezentante ale sexului frumos din raionul Briceni au fost premiate pentru realizările lor

Embed:

În ajun de opt martie, mai multe femei de succes din raionul Briceni au fost premiate pentru realizările lor şi implicarea în viaţa socială a ţării. Reprezentantele sexului frumos au avut parte de un concert pe cinste şi au fost felicitate de deputaţii Partidului Democrat Marian Lupu și Valentina Stratan.

Cu premii şi distincţii s-au ales nouă femei, care au obţinut rezultate notabile în domeniile lor de activitate. Printre acestea se numără şi directorul Centrului de Sănătate din orașul Lipcani, Valentina Melniciuc.

"M-au ajutat atât soțul, cât și fiica ca să mă dedic profesiei și să ajung, unde am am ajuns", a spus directorul Centrului de Sănătate din orașul Lipcani, Valentina Melniciuc.

Titlul de cea mai bună elevă din raionul Briceni i-a revenit Onorinei Barbalat. Adolescenta învaţă la gimnaziul din satul Șirăuți şi este în clasa a noua. Ea a obţinut locuri fruntaşe la olimpiadele raionale de fizică, matematică, chimie și biologie.

"Foarte mult influențează părinții asupra mea. Un mare exemplu îl iau de la fratele meu care a participat de asemenea la olimpiezi și a ocupat locul patru la Olimpiada Republicană la Fizică", a menționat locuitoarea satului Șirăuți, Onorina Barbalat.

Gala femeilor de succes a fost organizată în premieră la Briceni. 

"Alte țări au resurse de gaze și petrol. Noi însă avem aurul nostru - femeile noastre. Am decis să oferim aceste distincţii, astfel încât să nu fie doar un concert și atât", a precizat președintele raionului Briceni, Mihail Gnatiuc.

La eveniment au fost prezenţi deputații PDM Marian Lupu și Valentina Stratan, care au felicitat femeile, în ajun de ziua lor.

"Multă sănătate,oameni dragi în preajmă. Oamenii iubiți să-i aveți zi de zi lângă dumneavoastră, să le simțiți umărul, suflul, sprijinul,susținerea, căldura sufletească. Anume din aceste ingrediente constă viața noastră", a afirmat deputatul PDM, Marian Lupu.

"În 22 de ani de activitate politică și parlamentară am cunoscut mii de femei. Le-am admirat, le-am apreciat calitățile profesionale. Mi-a fost drag să apreciez munca și calitatea organizatorică și de manager a multor primari femei și v-am admirat. Și dragele mele de la multe din dvs. am învățat să fiu puternică", a spus deputatul PDM, Valentina Stratan.

Femeile care au participat la gală au avut parte şi de un concert.,

În raionul Briceni sunt peste 35 de mii de femei. 

Lasă un comentariu