Festivalul de film de la Cannes: Vedetele au surprins cu ţinute extravagante şi stilate

Crema cinematografiei mondiale şi-a dat întâlnire la Cannes,unde se desfăşoară prestigiosul festival de film, aflat la a 70 ediţie. Evenimentul de pe Croazetă a debutat cu defilarea starurilor pe covorul roşu. În timp ce unele vedete au ales să poarte ţinute extravagante, altele au uimit prin simplitate şi eleganţă. 

Modelul britanic Emily Ratajkowski a ales să poarte o rochie cu decolteu adânc de culoarea şampaniei. 

Frumoasa Bella Hadid a optat pentru o rochie lungă fără bretele, cu şliţ şi decolteu adânc. Ţinuta, de culoare roz pal, a fost completată de un colier de culoare albastră. Din cauza șlițului prea îndrăzneţ, în timpul defilării pe covorul roșu, s-a văzut lenjeria intimă a modelului.

Şi Julianne Moore a atras privirile celor prezenţi la eveniment. Ea a purtat o rochie roşie şi cu broderii .

Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp şi a interpretei Vanessa Paradis, a surprins plăcut criticii vestimentari. Artista a ales o rochie albă cu elemente aurii.

Cei prezenţi la eveniment au fost uimiţi de către irezistibila actriță Monica Belluci, gazda ceremoniilor de la Palatul Festivalurilor şi Congreselor, care a apărut pe toate ecranele în timp ce se săruta pasional cu actorul Alex Lutz. Cei doi artiști le-au spus jurnaliștilor că au vrut astfel să le facă o supriză celor prezenți la eveniment. 

Festivalul de la Cannes se va încheia în data de 28 mai. În competiția pentru statueta Palme d'Or, care va fi în acest an încrustată cu diamante, intră 19 filme, patru dintre care sunt franceze. 

Lasă un comentariu