Finală de vis! Juventus Torino - Real Madrid, 3 iunie, în direct, la PRIME TV

Embed:

Formaţia Real Madrid este aproape campioană în Spania, după ce a învins aseară cu 4 la 1 echipa Celta Vigo. Galacticii au nevoie de un singur punct în ultima etapă pentru a câştiga titlul. Real poate triumfa şi în Liga Campionilor. Marea finală cu Juventus Torino este pe data de 3 iunie în direct la Prime.

Real a câştigat aseară cu 4 la 1 meciul restanţă cu Celta Vigo. Cristiano Ronaldo a marcat două goluri în partida de aseară.

Înaintea ultimei etape din Campionatul Spaniei, Real are cu trei puncte mai multe decât Barcelona şi are nevoie de un punct în ultimul meci pentru a deveni campioană. Adversara Realului din finala Ligii Campionilor,Juventus Torino a câştigat aseară Cupa Italiei. 

În finală, Juventus a învins cu scorul de 2 la 0 echipa Lazio Roma. Torinezii au rezolvat soarta meciului încă din prima repriză. Juventus a deschis scorul în minutul 12 prin Dani Alves, iar Bonucci a dublat avantajul echipei sale în minutul 25.

Juventus este foarte aproape de a realiza tripla istorică în acest sezon. După ce a câştigat Cupa, echipa din Torino este aproape de titlu în Campionatul Italiei şi e calificată în finala Ligii Campionilor. Marea finală Juventus - Real se va disputa pe data de 3 iunie şi va fi transmisă de Prime.

Lasă un comentariu