Finala "Golos Deti". Iuliana Beregoi se pregăteşte pentru show

Embed:

Ore numărate au mai rămas până la Marea Finală a show-ului muzical "Golos Deti", difuzat de PRIME. Astfel, tânăra interpretă din Moldova, Iuliana Beregoi, care s-a calificat în finala concursului, este la Moscova, unde se pregăteşte pentru concert. 

Iuliana se află la Moscova împreună cu tatăl ei, care îi va fi alături în timpul concertului. Tânăra spune că pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

"Am avut repetiţii, ne pregătim intensiv pentru finala mare. Niuşa deja ne-a ales piesele. Am puţine emoţii pentru finala mare, pentru că nu m-am aşteptat că o să trec şi până aici. Cred că am nişte piese puternice şi sper ca oamenii să mă voteze. Îmi doresc foarte mult să câştig", a spus interpretă, finalista "Golos Deti", Iuliana Beregoi.

Pentru finală, Iuliana are pregătite trei piese, care sunt ţinute, însă, în secret. Moldoveanca s-a calificat în finală, după ce a reușit să impresioneze la etapa duelurilor. Ea a cântat alături de alte două concurente o piesă în limba rusă. Niusha a decis sa meargă mai departe cu Iuliana.

În finală, alături de Iuliana, vor mai evolua încă opt concurenţi.Finala concursului va avea loc pe 28 aprilie. Show-ul „Golos Deti” va fi difuzat la Prime, astăzi, la ora 22:00. 

Lasă un comentariu