Forumul Mass-Media s-a desfășurat la Chișinău. Evenimentul a adunat peste 150 de jurnalişti din ţară

Embed:

Peste 150 de jurnalişti din Moldova s-au întrunit la Forumul Mass-Media, organizat la Chişinău. Aceştia au discutat problemele din domeniu şi au căutat soluţii împreună cu reprezentanţii puterii. Cei mai buni jurnalişti s-au ales şi cu diplome.

Reprezentanţii misiunilor diplomatice, prezenţi la forum, au confirmat intenţia de a contribui la dezvoltarea jurnalismului autohton.

"Pentru dezvoltarea democraţiei, Uniunea Europeană va susţine mass-media din Moldova, în special companiile noi, mici şi regionale", a spus ambasadorul UE la Chişinău, Peter Michalko.

Președintele Parlamentului Andrian Candu a făcut apel la solidaritatea instituţiilor mass-media.

În cadrul forumului au fost oferite şi diplome de onoare. De acestea s-au învrednicit jurnalista de la Radio Europa Liberă, Valentina Ursu, de la ProTV Chişinău, Sorina Obreja, fotograful Constantin Grigoriţă, managerul de proiecte de la publika.md Cristi Dorombach. 

Forumul Mass-Media 2017 este organizat de Consiliul de Presă în parteneriat cu Asociaţia Presei Independente, Centrul Pentru Jurnalism Independent şi Asociaţia Presei Electronice.

Lasă un comentariu