Fotbalistul Cristiano Ronaldo a câştigat pentru a cincea oară Balonul de Aur

Embed:

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a câștigat aseara pentru a cincea oară în cariera sa Balonul de Aur. Trofeul este decernat de revista France Football celui mai bun fotbalist care evolueaza in Europa.

Vedeta lui Real Madrid l-a egalat astfel pe rivalul de la Barcelona, Lionel Messi la numărul de trofee cucerite. Si iubita lui Ronaldo a primit un cadou inedit în cadrul galei care a avut loc la Turnul Eiffel.

Cristiano Ronaldo, care pe 5 februarie va împlini 33 de ani, a primit trofeul Balonul de Aur pentru al doilea an la rând.

"Sunt foarte fericit. Este un moment fantastic în cariera mea. Am avut un an foarte bun, în care am câştigat Liga Campionilor şi campionatul Spaniei. Din punct de vedere individual, am fost golgheter în Liga Campionilor", a spus fotbalistul, Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Prezentarea a fost una de excepţie. Portughezul a primit trofeul pe Tour Eiffel. El a fost însoţit la ceremonia de premiere de către fiul său cel mare, mama sa şi iubita sa. Frumoasa Georgina Rodriguez, care a născut în urmă cu o lună o fetiţă, a primit şi ea un cadou din partea organizatorilor. Este vorba de un body care avea imprimat cinci Baloane de aur.

Lasă un comentariu