Fracţiunea PSRM este nemulțumită de activitatea ministrului. Moţiunea împotriva lui Iurie Chirinciuc a rămas fără voturi

Embed:

Moțiunea împotriva ministrului Transporturilor, Iurie Chirinciuc, depusă de socialişti, nu a acumulat numărul necesar de voturi.

Fracţiunea PSRM este nemulțumită de activitatea ministrului, inclusiv de situația de la întreprinderea "Calea Ferată din Moldova". Iurie Chirinciuc a calificat decizia socialiştilor drept una neîntemeiată.

"Stimaţi deputaţi socialişti, spre deosebire de prima moţiune de cenzură, în care aţi ascuns adevăratele intenţii, în cea de-a doua moţiune înaintată în mai puţin de un an pot deduce că aţi afişat destul de sincer adevăratele dvs intenţii. înaintând o moţiune lipsită de o parte motivată, argumentată şi cu un dispozitiv care în loc să se refere la ministru, face apel  către CAN ŞI Guvern pentru răfuială", a declarat ministrul Transporturilor, Iurie Chirinciuc.

Iurie Chirinciuc a menţionat că problemele de la Calea Ferată au început încă din timpul Guvernului Greceanîi. Iar actuala Guvernare face tot posibilul pentru a remedia situaţia. Ministrul a mai spus că angajaţii primesc acum salariile, iar restanţele sunt cu o întârziere de trei luni.

Până în prezent, socialiștii au înaintat 12 moțiuni împotriva miniștrilor din Guvernul condus de premierul Pavel Filip. Toate inițiativele au picat.
 

Lasă un comentariu