Furt eşuat! Un individ înarmat cu un cuţit a vrut să jefuiască un magazin din Capitală

Embed:

Un individ înarmat cu un cuţit şi o bâtă a încercat să jefuiască un magazin din Capitală, care lucrează non-stop, însă nu a reuşit să fure nimic. El a fost pus la pământ de paznicul alimentarei, ajutat de câţiva clienţi, care au alertat imediat poliţia. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în sectorul Buiucani.

Potrivit poliţiei, individul a dat buzna în magazin noaptea târziu, în jurul orei două şi 30 de minute. El a ameninţat vânzătoarea, în vârstă de 26 de ani, cu o bâtă din lemn şi un cuţit şi a cerut să-i dea banii din casă. Colega tinerei susţine că aceasta nu-şi poate reveni din şoc.

Magazinul nu este dotat cu camere de luat vederi, în schimb are un paznic. Administratorul alimentarei susţine că acesta l-a imobilizat pe atacator, fiind ajutat de câţiva taximetrişti care se aflau afară.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi este cercetat penal pentru tâlhărie.

"Articolul dat prevede pedeapsa de la 8 pina la 10 ani. La moment, barbatul, in varsta de 33 de ani, este retinut pentru 72 de ore, si se afla in izolator de directie provizorie a Directiei de politie municipiulul Chisinau", a spus ofiţerul de presă, Poliţia Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit datelor poliţiei, de la începutul anului, în Capitală au fost înregistrate 17 tâlhării.

Lasă un comentariu