Gală incendiară. La Chişinău a avut loc turneul "Eagles Fighting Championship"

Embed:

Spectacol total, aseară, la turneul de MMA "Eagles Fighting Championship" de la Chişinău. Mai multe dueluri s-au încheiat cu knockout-uri senzaţionale. În cel mai aşteptat meci al serii, Vasile Botnaru l-a învins pe Sergiu Barbăroşă şi a câştigat centura de campion în categoria de până la 77 de kilograme.

Vasile Botnaru, în vârstă de 23 de ani l-a făcut knockout pe Sergiu Barbăroşă in runda a treia.

"A fost un moment, când am vrut să mă predau, dar am avut gândul că anume eu trebuie să câştig şi să fiu campion", a spus luptătorul MMA, Vasile Botnaru.

Moldoveanul Mihai Sârbu şi ucraineanul Dmytro Predebaylo vor lupta pentru centura de campion în categoria de până la 62 de kilograme. În semifinale Sârbu l-a învins pe Nabiulla Amirov din Federaţia Rusă, căruia medicii i-au interzis să continue duelul după prima repriză.

"Înainte de luptă la cântar el îmi spunea că facă knockout. A vrut knockout - knockout i-am dat", a zis luptătorul MMA, Mihai Sârbu.

Următorul adversar al lui Sârbu, Dmytro Predebaylo l-a bătut pe azerul care reprezintă Republica Moldova, Samir Aliev.

Una dintre cele mai aşteptate confruntări s-a terminat cu înfrângerea lui Vladislav Popovschi. Luptătorul moldovean a pierdut în faţa ucraineanului Anatoli Safronov.

"Show-ul de astăzi? Sunt mulţumit de el, deoarece practic toate luptele au fost la limită. Totul a fost foarte bine. Am avut lupte încendiare de partu reprize, de trei, de două", a afirmat preşedintele FEA, Dorin Damir.

Următorul turneu MMA "Eagles Fighting Championship" va avea loc la Chişinău în 20 mai.

Lasă un comentariu